Onze klanten

Hieronder leest u een selectie van uitgevoerde opdrachten die een goed beeld geven van het type opdrachten en type klanten.

logo_experis_ciber

Experis Ciber levert zowel product ontwikkeling als managed services voor met name het MKB en MKB+.

Vanuit de Business Line Managed Services worden klanten bedient middels beheer, onderhoud en verbetering van hun core applicaties en infrastructuur. Consult4Change is gevraagd te ondersteunen bij; service improvement naar bestaande klanten, interim lijnmanagement en het voorbereiden op de toekomst van de managed services organisatie o.a. gericht op de organisatievorm, processen, competenties en mensen.

 

 

 

TechMahindra

Als Managed Services Provider levert TechMahindra high quality outsourcing services.

Voor het diverse operationele processen van één van haar klanten waarvoor TechMahindra de IT support en development doet moet een verbeterprogramma worden ingericht. Consult4Change levert het programma / operations management.

cisco logo

 

 

 

 

Cisco Systems

Cisco Systems levert infrastructuur oplossingen voor multinational organisaties op het gebied van o.a. ICT en Telecom. Naast technische kennis is ook een adequate uitvoering van programma’s essentieel voor succes.

Namens Naumac heeft Consult4Change de adviseur voor het programma management en tevens regievoerder op outsourcing NOC geleverd. Ondersteunend bij de inrichting en uitvoering van een groot klantprogramma.

 

 

 

TechMahindra

TechMahindra ontwikkelt haar organisatie en portfolio van klanten in Nederland. Hierbij is het noodzakelijk een goede relatie te ontwikkelen met deze Nederlandse klanten, waarbij zowel vanuit TechMahindra als haar klanten de behoefte bestaat om dit proces tijdelijk door enkele ervaren Nederlandse interim managers te laten ondersteunen. Consult4Change was gevraagd deze rol in te vullen

 

 

Credit Agricole Consumer Finance

Consult4Change leverde het programma management verantwoordelijk voor de voorbereiding van; – een nieuwe commerciële propositie – bijbehorende organisatie – processen en ICT (outsourcing) – vereiste governance en contacten met regelgever zoals De Nederlandsche Bank.

 

 

Liftinstituut

Namens Reddata leverde Consult4Change voor het Liftinstituut een analyse en advies t.a.v. sourcingstrategie uit gewerkt. Belangrijkste vraagstelling; wat is een goede IT-sourcingstrategie als we ruimte willen creëren voor innovatie. En wat is onze business case bij mogelijk IT-outsourcen. Reddata zijn specialisten op gebied van datamanagement / integratie / kwaliteit en sourcing

 

 

 

 

 

Havenbedrijf Rotterdam

Namens Management in Motion leverde Consult4Change voor Havenbedrijf Rotterdam het change management gevoerd over de reorganisatie van de IV-organisatie (+50fte). Belangrijkste doelstelling; business IT-aligment, optimaliseren en professionaliseren.

Havenbedrijf Rotterdam

Namens Management in Motion leverde Consult4Change voor Havenbedrijf Rotterdam het interim management gevoerd over twee servicemanagement afdelingen (30fte) binnen de IV-organisatie(de IV-organisatie van het Havenbedrijf is een IT-regie-organisatie). Belangrijkste doelstelling; alignment binnen de twee servicemanagementafdelingen én alignment / professionalisering in aansturing leveranciers. Begeleiding outsourcing ICT.

kpn logo

 

 

 

KPN Zakelijke Markt

KPN Zakelijke Markt heeft een omvangrijke (+120fte) Demand & Business Process Management organisatie. Consult4Change is gevraagd de integratie en inrichting van deze BPM organisatie op zich te nemen.